Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

KNE ή KΔΕ

Η στάση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ εδώ και πολλά χρόνια είναι η ίδια απέναντι στον "ιερό'' ρόλο της αστυνομίας! <<Οι μπάτσοι είναι αδερφια μας>> όπως χαρακτηριστίκα δήλωσε ο κνίτης μαθητής στην πορεία προσπαθώντας αριστεριστικά να διασπάσει τον δυναμισμό και την αντιδράση των μαθητων!Την αντίδραση των μαθητών απέναντι στους αστυνομικούς που τόσα χρονια δολοφονούν παιδιά δολοφονούν αδέρφια μας δολοφονούν το όραμά μας για μια καλύτερη κοινωνία!!!ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ,ΤΟΝ ΚΑΛΤΕΖΑ,ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΕΦΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ...Αν πρέπει να υπερασπιστούμε αυτούς τους ανθρώπους καλύτερα να υποταγούμε σκύβοντας το κεφάλι!Η κομμουνστική νεολαία ελλάδος τώρα πια δείχνει το αληθινό πρόσωπό, μαζί με τους δολοφόνους, μαζί με το σύστημα, το κατεστημένο, την εξουσία, και την διάσπαση των συνδικαλιστικών κινημάτων.Νεκροταφείο της επανάστασης και συμπεριφορά που πρέπει να καταδικάζει κάθε άνθρωπος αριστερών πεποιθήσεων.Όπως τον γιούχαραν στην πορεία την μαθητική έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς.
ΚΔΕ: "κουμουνιστική" δεξιά ελλάδος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η άλλοτε κομμουνιστική νεολαία ελλαδος τάσσεται πλέον απροκατάλυπτα υπέρ της αστυνομίας και του "ιερού" της έργου. Δεν φταίνε οι μπάτσοι που σκοτώθηκε ο Αλέξης , ο Καλτεζάς. δεν φταίνε οι μπάτσοι που χθες έδειραν ανελέητα 3 μαθητές κατα την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας στην αθήνα. Δεν φταίνε οι μπάτσοι που στην χθεσινή πορεία στη Χίο τραυματίστηκαν 2 φοιτητές ενώ 2 μαθητές μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νσοκομείο. αυτή είναι η γραμμή της ΚΝΕ ενώ κνίτης μαθητής δεν δίστασε να φωνάξει συνθήματα υπέρ των μπάτσων θέλοντας να διασπάσει την ενότητα του μαθητικού κινήματος, αφου αυτό καταφερε να ειναι ανεξάρτητο απο το ΠΑΜΕ η τ ΚΚΕ. τους πείραξε αυτό.ενω στη συνέχεια ο κνίτης μαθητής μέσω παραφιλολογιών προσπαθούσε να μας πείσει οτί ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΕΞΗ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΠΑΜΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΠΛΙΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. Ευτύχως όμως για το μαθητικό κίνημα οι απόψεις αυτές δεν έγιναν δεκτές καιπεριθωριοποιήθηκαν από την πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα η Παπαρηγα ειπε οτι δεν ειναι αυθορμητες οι φωτιες κτλ
και οτι ο Συριζα καλυπτει τους κουκουλοφορους Ο ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

sotiristheodorou είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/12 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΟΣΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ